2 Aralık 2010 Perşembe

Y.Ö.N.E.T.İ.M. İ.S.T.İ.F.A.

Galatasaray, Galatasaray olalı böyle kötü bir durumda kalmadı. Bu yüzyıllık çınarı bugün bu hale getiren yönetim dahil herkesedir sözüm.

Gelin açalım başlığımızı...
Y: Yönetim
Ö: Öğrenciler (Galatasaray Lisesi başta olmak üzere tüm öğrenci grupları)
N: Ne idüğü belirsiz Galatasaraylı kitleler
E: Eskiler
T: Taraftarlar
İ: İçerdekiler
M: Medyadakiler
İ: İlgi çekmek isteyenler
S: Stad Stad diye tutturanlar
T: Takım
İ: İstifaya davet etmeye alışmış insan grupları
F: Fifa Kokartlıyım diye Geçinen hakemler
A: tüm bunlara rağmen Ağzı açık bizi dinleyenler...

İstifa artık... Yeter artık... Bu Türkiye'nin en büyük şirketi, en büyük kulübü ve en büyük başarıları yakalayan ekibi, sizin gibisini görmedi...Sadece yönetim değil artık derdimiz; giden gidiyor yeni gelenler de gideni aratıyor.
Artık yüzeysel, günü kurtarma derdinde olan çözümler istemiyoruz... Yenilenmek, bambaşka bir kimlikle mücadele vermek istiyoruz. Bu takımı kaç yıldır Avrupa Arenasında istediğimiz yere getiremediniz, Türkiye Ligini zaten unuttuk, övündüğümüz tüm değerleri elimizden tek tek alıyorsunuz. Artık buna "DUR" demek zamanıdır. Taze kan değil yepyeni bir beden istiyoruz.
Taraftar istiyoruz; öyle ikide bir takıma küsmeyen, TFF'de basiretli olarak lobicilik yapacak idareciler istiyoruz, Yönetim istiyoruz hayatını Sarı-Kırmızıya adayan, parayla değil aşkla oynayan takım istiyoruz, vitrin olan Galatasaray ruhunu istiyoruz Avrupa'da, üç beş günlük güzel skorlarla övünmek değil, yepyeni rekorlar kırmak istiyoruz...
Artık övünülecek yeni şeyler istiyoruz.. Sarı kırmızıyı dünyası olarak belirleyen bizler DEVRİM istiyoruz...
Yeter Artık...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder